Plăteşte 
clear-bug-div
Facebook Page
Spune unui prieten
 
Spune cuiva despre acest produs.
Valute

Rulouri exterioare Amz

Rulouri exterioare  Amz
Rulouri exterioare  Amz
220,00ron Promo ! Cere oferta personalizata !
AMZ1
In Stoc
11 buc
Cant:   

Rulourile exterioare Amz resping caldura spre exterior, fiind recomandate de Optilight ca solutia ideala impotriva incalzirii incaperilo.

Rulouri exterioare  Amz

Rulourile exterioare Amz resping caldura spre exterior, fiind recomandate de Optilight ca solutia ideala impotriva incalzirii incaperilo.

Rulourile exterioare tip plasa protejeaza impotriva caldurii solare asigurand in acelasi timp si o buna vizibilitate spre exterior, precum si o protectie continua a mobilierului din incapere.

Ruloul exterior Amz este confectionat dintr-o tesatura din fibra de sticla acoperita cu un material rezistent la intemperii. Tesatura este stransa pe un rulou cu arc si introdusa intr-o carcasa de aluminiu, montata deasupra ferestrei. Aceasta constructie asigura manevrarea usoara a ruloului (strangerea si desfacerea lui). Tensiunea optima a arcului face ca tesatura sa fie sufient de intinsa, asigurand si un anumit spatiu intre rulou si geam. Astfel este posibila o buna circulatie a aerului intre rulou exterior si geam, asigurand totodata protectie impotriva spargerii sticlei cauzata de un eventual soc mecanic.

Rulouri exterioare acţionate electric AMZ

Rulourile exterioare AMZ Z-Wave pot fi acţionate electric prin intermediul unei telecomenzi sau a unei tastaturi de perete 

Rulourile exterioare AMZ Solar sunt alimentate de baterii solare şi pot fi acţionate electric prin intermediul unei telecomenzi  

Rulourile exterioare electrice oferă protecţie împotriva supraîncălzirii, fiind în acelaşi timp foarte uşor de folosit. Datorită faptului că absorb radiaţiile solare înainte ca acestea să ajungă la geam şi le emit în exterior, rulourile exterioare protejează mult mai bine împotriva căldurii excesive din zilele de vară, comparativ cu rulourile interioare. În plus, rulourile exterioare asigură o distribuţie proporţională a luminii şi o bună vizibilitate spre exterior.

Rulourile exterioare oferă o protecţie de 8 ori mai eficientă împotriva supraîncălzirii, comparativ cu rulourile interioare. 

Rulourile exterioare acţionate electrica sunt foarte uşor de utilizat. După instalare, este suficientă apăsarea unui buton al telecomenzii sau al tastaturii de perete şi, în câteva secunde, ruloul acoperă fereastra. Rulourile pot fi oprite în orice poziţie şi, în funcţie de condiţiile meteo, pot ajuta la controlarea temperaturii din mansardă. Aceste tipuri de rulouri sunt disponibile în două variante:

Rulourile AMZ Z-Wave pot fi acţionate electric prin intermediul unei telecomenzi sau al unei tastaturi de perete, în sistem wireless Z-Wave. În caz de urgenţă, rulourile poate fi acţionate şi de la butonul "service", localizat pe suprafaţa acestora. Rulourile Z-Wave sunt alimentate de un motor de 12VDC şi curent nominal de 1.4A.

Rulourile AMZ SOLAR sunt alimentate de baterii solare şi pot fi acţionate prin intermediul unei telecomenzi. În caz de urgenţă, rulourile poate fi acţionate şi de la butonul "service", localizat pe suprafaţa acestora. Rulourile solar sunt alimentate de un motor de 12VDC ce se află în carcasa acestora. Bateriile se reîncarcă de la panouri solare. Valoarea curentului nominal al motorului este de1.4A.

Nu exista comentarii pentru acest produs.


SCRIE COMENTARII

Vă rugăm faceți click aici pentru a vă putea autentifica și scrie comentarii.

Clienti care au cumparat aces produs au mai cumparat si