Categorii
Plăteşte 
clear-bug-div
Facebook Page
Valute

Termeni de utilizare

Termeni si Conditii

 

1. Site-ul www.optilight.ro este administrat de SC COSTA TOTAL COMPANY SRL 

2. Logo-ul www.optilight.ro este marca inregistrata.

3. Produsele aparute pe site-ul www.optilight.ro sunt marci inregistrate ale partenerilor nostri.

4. SC COSTA TOTAL COMPANY SRL – BUCURESTI , STR. BULEVARDUL CORNELIU COPOSU, NR. 7

J40/12830/2016 / CUI 36581400

5. Preturile afisate pe site contin TVA

6. ANPC :http://www.anpc.gov.ro./

 

TERMENI SI CONDITII

     Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

     Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

 

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 

Securitatea Datelor Personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site SC COSTA TOTAL COMPANY SRL  nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

 

Inregistrarea ca membru

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.

Receptionarea coletelor 

 

 In momentul receptionarii coletului , va rugam, inainte de semnare, sa verificati coletul de urme de lovituri. Daca acesta prezinta urme de lovituri, va rugam sa anuntati curierul inainte de semnare ca doriti ca pachetul sa fie deschis. Procedura in cazul acesta este urmatoare : 

1. Se verifica coletul de urme de lovituri

2. Doar daca coletul prezinta urme de lovituri, se anunta curierul ca doriti deschiderea pachetului.

3. Dupa anuntarea curierului, se semneaza si se plateste rambursul.

4. De fata cu, curierul, se desface pachetul.

5. Daca produsele prezinta urme de uzura , curierul efectueaza un proces verbal in care se mentioneaza acest fapt, iar dumneavoastra veti fi despagubit pentru suma platita.

 

ATENTIE : nu vom primi reclamatii referitoare la produse deteriorate la transport fara procesul verbal creat de curier.

ATENTIE : inainte de deschiderea pachetului, trebuie platit rambursul.

 

Copyright

Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea SC COSTA TOTAL COMPANY SRL   si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC COSTA TOTAL COMPANY SRL  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Limitare de responsabilitate

Produsele sau serviciile existente in magazinele publicate pot fi marci inregistrate ale unor companii.

 

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. 

 

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Site-ul www.optilight.ro isi rezerva dreptul de a selecta clientii.

Politica de returnare

Conform ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”. SC COSTA TOTAL COMPANY SRL  se obliga se inapoieze contravaloarea produselor in termen de 30 de zile de la data primirii cererii in scris si a produselor returnate. Produsul poate fi returnat numai daca nu prezinta deteriorari rezultate din manipulare incorecta, este insotit de ambalajul original. SC COSTA TOTAL COMPANY SRL  nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.Produsele care prezinta urme de uzura nu vor fi acceptate. Plata transportului pentru returnarea produsului este suportata de catre client.

Conform dispozitiilor OG 130/2000- privind protectia consumatorilor la incheierea şi executarea contractelor la distanţă, prevederile acesteia se aplica doar persoanelor fizice sau asociatiilor de persoane fizice.

Conform legislatiei in vigoare, respectiv O.G. 130/2000 cu modificari si completari ulterioare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Garantii 

Produsele comercializate pe site-ul nostru, au o garantie conform legislatiei in vigoare.

Declinarea responsabilitatilor

Continutul site-ului www.optilight.ro a fost alcatuit pe baza datelor obtinute de la reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. Din aceasta cauza SC COSTA TOTAL COMPANY SRL  :

1.Nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia SC COSTA TOTAL COMPANY SRL  de catre reprezentantii fiecarei marci;

2.Nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui magazin virtual;

3.Precizeaza faptul ca imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu.

4.In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja, dar nu si alte despagubiri;

5.Valoarea maxima a obligatiilor SC COSTA TOTAL COMPANY SRL  fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC COSTA TOTAL COMPANY SRL  de la acest client;

6.Termenele pentru livrare sunt estimate la 2-12 zile lucratoare ( sau mai mult )  de la confirmarea comenzii.In cazul in care produsul comandat de dumneavoastra, nu se afla la noi pe stoc, poate interveni o perioada mai lunga de livrare 5-30 zile lucratoare, lucru cu care clientul este de acord.

7.Specificatiile tehnice si preturile produselor prezentate pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila, iar SC COSTA TOTAL COMPANY SRL  nu isi asuma nici o responsabilitate asupra modificarilor ce ar putea surveni.

Informatii facturare

Factura si garantia nu sunt trimise in format clasic (pe suport hartie ), acestea fiind puse in format electronic la dispozitia clientul, in contul acestuia,sau la pagina si pot fi listate (printate) oricand de catre client.

 

Metode de Plata 

 1. Plata ramburs - plata se face in numerar la primirea produselor .

 3. Plata prin transfer bancar. Detaliile sunt afisate in momentul in care selectati ca metoda de plata.

Erori de sistem si erori umane 

SC COSTA TOTAL COMPANY SRL nu poate garanta si nu isi asuma raspunderea pentru informatiile aparute pe site si pentru serviciile oferite pe acest site. Preturile, ofertele si promotiile pot fi schimbate fara o notificare in prealabil. SC COSTA TOTAL COMPANY SRL nu isi asuma raspunderea pentru erorile de sistem sau erorile privind preturile produselor, a promotiilor, sau a ofertelor,  iar comenzile plasate pe site, care contin asemenea erori pot fi anulate fara o notificare in prealabil, exceptand cazul in care contravaloarea comenzii a fost incasata deja de catre SC COSTA TOTAL COMPANY SRL

Promotii

 SC COSTA TOTAL COMPANY SRL   stabilieste singura regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului www.optilight.ro  sau prin mesaje de posta electronica. De promotii beneficiaza doar acei clienti care indeplinesc intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. SC COSTA TOTAL COMPANY SRL  nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

ANPC : http://www.anpc.gov.ro./

Nota legala

 

www.optilight.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.